A Gerinces ember - Dr. Do Thanh Kiem

A Gerinces ember - Dr. Do Thanh Kiem

Bizonyos gerincbetegségek gyógyitása torna segítségével !

A Gerinces ember - Dr. Do Thanh Kiem a gerincbetegségek

specialistája azaz egy bizonyos gerincfunkció terápia segit-

ségével gyógyít. Ami egy ismerősöm esetében igen jó és

kedvező hatást váltott ki, mert azt mondták neki, hogy a gerinc

fájdalmai és a zsibbadás sose fog elmulni neki de a gerinces

doktor - ember csodát tett, másnapra az égető zsibbadás  a

gerinc és a bordák környékén elmult, a csoda doktor mondta

"hátra-kell-menni-még-hátra-még-ugy-jó" ő ekőzben a hátánál

egy bizonyos ponton nyomta az idegeket előre, miközben a beteg

jobra-balra-előre-hátra hajolgat igy helyreteszi az elmozdult gerinc

alkatrészeket. A gerinces ember a 15-20 perces kezelésért 2006-

ban 6,000 ft-ot kért, 2009-ben pedig 10,000 ft-ot megéri...........

 

 

6 hozzászólás eddig

  • Értékelés:
- zvadalma
zvadalma
2010-02-10 15:06:24

Nagyon örültem ennek a cikknek. Már régóta böngészem a neten a róla szóló írásokat, de sajnos keveset találtam. Többször is jártam nála, sőt a férjemet és még néhány kedves ismerősömet is "elvittem" kezelésre. Nekem nagyon bevált. 2005 -ben majdnem kés alá vetettek kifakadt gerincsérvvel, aztán más egyéb gyógymódok mellett, meglátogattam Kiem professzort. 1-2 kezelés, aztán esetleg évente 1kontroll a biztonság kedvéért, önszorgalomból. 2007-ben pedig hónapokig hordtam a gerincemen néhány + kg-t, amiből aztán egy kisfiú született. Hogy mi lett volna, ha megműtenek? Azt persze senki sem tudja, de én örülök, hogy nem hagytam magamat....
Most pedig bízom benne, hogy még nagyon sokáig él, és segít továbbra is hozzám hasonló panaszokkal élő embereken. Mivel sok "sorstársam " van az országban, remélhetőleg lesz valaki aki a nyomdokaiba lép, , mert ha nem is látszik rajta, sajnos, 50 év múlva már bizonyára nem lesz lehetősége fizikailag gerincessé tenni az embereket.
Hát ennyi sz én véleményem és tapasztalatom.

Emellett évek óta kutatom a könyvét, eddig még eredménytelenül. :(
De nem adom fel.

- Flyné
Flyné
2011-01-13 20:14:59

Friss az élményem! Ott kezdem, hogy évek óta diclofenacon és midetonon múlt, hogyan viselem el a napjaimat. "2011. január elején voltam először Kiem Professzor Úrnál. Amit most leírok, komolyan gondolom!!! Életem legjobb döntése volt, hogy felkerestem őt! Az öcsémmel együtt egy napon, egymás után kaptunk időpontot, és kezelést.Karácsony és szilveszter között olyan állapotban voltam, hogy a nap jelentős részét fekve töltöttem gyógyszerrel. Vittem magammal az MR és CT leleteimet. Az íróasztala mögött lévő " gerinc térképen megmutatta, melyik csigolyámnak van baja, két sérvem van.
Leültetett maga elé, és el kezdett mozgatni, közben mondta hogy most bemelegítünk. A kezem mint egy bábu,úgy mozgott.Hajoljak előre, hátra, támaszkodjak a kezének,, homorítsak domborítsak, húzzam a vállam a fülemhez, és ahogy az elején előre hajolva a derekamon lévő csomót kitapintottam, a kezelés végére ez a csomó eltűnt. Teniszlabdával a földön is különböző gyakorlatokat csináltatott. Egyetlen pillanatban nem volt fájdalom érzetem. 35 percig voltam bent nála. Mikor az öcsém is kijött, azt kérdeztem tőle. Ha meg kell fogalmaznod, hogy hogyan kezelt Professzor úr. Mit tudsz válaszolni? Mind a ketten azt mondjuk, a csigolyáink úgy kerültek vissza az állandó mozgatás közben, hogy a lendületünket visszafogva a gerincünknél olyan hozzáértéssel kezelt, hogy csak azt nem értem, hogy miért nem ebbe az irányba megy el a gyógyítása a betegeknek? ( De persze hogy értem!!) Mennyi mérget ettem meg eddig az évek során? Hányszor jártam különböző kezelésen? A sebészek mennyi műtétet végeznek? Ugye meg van a válasz? Ez egy hete volt. Egy szem gyógyszert nem vettem be azóta. Napi öt perc gerinctorna, mivel ülő munkát végzek, kaptam egy gerincemet támasztó párnát, és az ágyamat ki kellett cserélni egy kemény bútorlapon lévő 10 cm-es matracra, ami a földtől kb 50 cm magas. Pihentető az alvásom. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy semmit sem érzek. Úgy fogalmazok: Olyan, mint mikor kihúzzák a fogadat, és még érzed a helyét. Végre tudok egy mélyet sóhajtani, nincs olyan érzésem, mintha mindjárt becsípődne a hátam. Régen olyan volt, mintha nem jutnék kellő oxigénhez. Áprilisban megyek újra hozzá, jön a férjem is, és a lányom is, mert nekik is vannak problémáik.
Kicsit hosszúra sikeredett. Talán segítek vele, ha megosztom amit átéltem. Kívánom, hogy még sokáig gyógyítson bennünket Dr.Kiem Professzor Úr.
Jó egészséget kívánok neki is.

- Ildikó
Ildikó
2011-01-17 20:03:50

Kedves Flyné, kérem , adja meg a Doktor elérhetőségeit. Mr szeriint gerincsérvem van.

- Flyné
Flyné
2011-01-20 18:04:31

Kedves Ildikó!
Január 18-ától osztják az időpontokat. De 9-től 13-ig du. 15-től 17 ig lehet telefonálni.Sokszor próbálkozzon és ne adja fel . A telefonszám: 06-1-3854277. Sok sikert. Flyné

- smaragd66
smaragd66
2011-07-16 14:55:25

Én iszeretném megkapni Kiem professzor elérhetőségét. Nekem gerincferdülésem van, amiatt szeretnék elmenni hozzá.
Köszönettel:
Borsányi Vera

- Zsuzsa69miskolc
Zsuzsa69miskolc
2012-09-26 17:48:40

2010-ben jártam először a professzor Úrnál gerincsérvvel. Előtte három hétig feküdtem kórházban, eredmény semmi. Az idegsebész szerint a műtét sem biztos hogy segít. Olyan erős fájdalmaim voltak, hogy a naponta kijáró injekciós nővérnek azt mondtam ne is jöjjön, úgysem segít semmit. Székesfehérvári sógornőm ajánlotta a professzor urat és az első kezelés 3-4 nap után olyan eredményt hozott hogy a fájdalmaim teljes egészében megszűntek. 4 hónap múlva hívott vissza a professzor Úr, de akkor már tiszteletből mentem el hozzá, mert panaszaim már nem voltak. A tornagyakorlatokat amelyeket felírt a professzor úr még mindig folytatom, különösképpen akkor, ha megfeledkezem arról, hogy nem szabad emelni. A professzor Úr egy kincs, tartsa meg a jó Isten sokáig hogy még sok beteg emberen segíthessen!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá ehhez a bloghoz. Belépnél? | Regisztrálnál?